Afecțiunea de care suferă Johnny Depp. Actorul ar fi violat-o pe Amber Heard cu o sticlă

1 august 2022   News

Johnny Depp suferă de disfuncție erectilă, susțin avocații lui Amber Heard în documentele judiciare proaspăt disigilate. Echipa juridică a actriței spune într-un dosar din 28 martie, obținut de Page Six, că presupusa boală medicală ar fi putut contribui la comportamentul violent al fostului ei soț.

„Deși Depp a preferat să nu dezvăluie că suferă de disfuncție erectilă, o astfel de afecțiune fiind absolut relevantă pentru violența sexuală, inclusiv furia. Depp ar fi folosit o sticlă pentru a o viola pe Amber Heard ”, susțin documentele.

Johnny a negat în mod constant acuzațiile lui Heard de viol și violență.

Avocații lui Heard susțin că problemele de natură sexuală l-au făcut pe acesta să devină „furios sau agitat” la întâlnirile cu actrița din „Aquaman” .

În mai, Heard, în vârstă de 36 de ani, a izbucnit în lacrimi în timpul procesului pentru defăimare intentat de fostul ei soț și a mărturisit că actorul din producția „Pirații din Caraibe”, în vârstă de 59 de ani, ar fi violat-o cu o sticlă de băutură în timpul unei altercații din martie 2015.

„Nu știam dacă sticla pe care o avea era spartă”, a spus ea, respirând greu în timp ce își ținea lacrimile. „ Nu simțeam nimic”.

Potrivit documentelor instanței, presupusul incident a avut loc în Australia. În timpul aceleiași lupte, Depp s-a ales cu degetul tăiat . El susține că s-a întâmplat când Heard i-a aruncat o sticlă de votcă. Cei doi se căsătoriseră cu o lună mai devreme.

Mai multe