Afecţiunea neobişnuită cu care s-a confruntat Mădălin Ionescu în copilărie: ” Am făcut boala serului”

11 mai 2021   News

Mădălin Ionescu a dezvăluit, în cadrul unui dialog online cu fanii, un aspect neştiut din trecutul său. În copilărie, prezentatorul TV a suferit de o afecţiune mai puţin cunoscută: boala serului.

La 50 de ani, Mădălin Ionescu are tot ce-şi doreşte, iar acest lucru îi conferă relaxarea de a vorbi liber despre orice subiect. Soţul Cristinei Şişcanu a pus, însă, Internetul pe jar când, într-un dialog online cu fanii, şi-a exprimat opinia despre vaccinul anti-COVID.

Prezentatorul emisiunii ”Mădălion Ionescu Show” a explicat, însă, că primul motiv pentru care nu s-ar vaccina este trauma unei experienţe trăite în copilărie. Vedeta a dezvăluit că atunci când era mic a avut boala serului.

”Eu nu prea cred că aceste substanţe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt nişte seruri, dar nu prea sunt vaccinuri. Adică nu prea se potrivesc cu definiţia vaccinului. Sunt pro-vaccinare, sunt pro-ştiinţă, am însă o situaţie personală, am făcut boala serului în copilărie de la nişte seruri anti-gripale şi pentru mine ar fi foarte complicat. Adică aş risca enorm”, a povestit Mădălin Ionescu pe Instastory.

Conform sfatulmedicului.ro, boala serului reprezintă ansamblul unor manifestări alergice cauzate de pătrunderea unui ser (injectare) cu conţinut simplu (fiziologic) ori de antibiotic, antiinflamator ori hormoni. 

Simptomele pot să apară şi la 7-10 zile după injectare şi se pot manifesta pe piele, drept urticarie sau mici pete, ori pot consta în febră, dureri articulare, dureri abdominale, senzaţia de greaţă, vărsături.

Foto: Instagram

Mai multe