Află ce numere îi guvernează viaţa şarmantului actor britanic, Jude Law!

11 ianuarie 2015   News

Jude Law şi-a început cariera actoricească în 1987, în cadrul Teatrului National Youth Music, iar primul lui rol într-o producţie televizată l-a dobândit doi ani mai târziu, în anul 1989. De atunci şi până acum, actorul a dobândit numeroase premii din domeniul cinematografiei

Jude Law şi-a început cariera actoricească în 1987, în cadrul Teatrului National Youth Music, iar primul lui rol într-o producţie televizată l-a dobândit doi ani mai târziu, în anul 1989. De atunci şi până acum, actorul a dobândit numeroase premii din domeniul cinematografiei şi a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi actori.

Haideţi, astfel, să vedem şi noi câteva informaţii despre numerele care i-au guvernat viaţa actorului britanic!

30 mil. $

Starul de 41 de ani, care a primit numele după cartea „Jude the Obscure“ şi celebra piesă a celor del a Beatles, a strâns această sumă în decursul anilor, timp în care a jucat în 45 de filme.

5 zile

Atât i-a trebuit: mai puţin de o săptămână, pentru a filma rolul pe care l-a avut în aventurosul film al lui Wes Anderson, „Grand Budapest Hotel“, care a avut premiera în martie.

7 ani

...alături de actriţa Sienna Miller, din 2004 până în 2011. A fost cea mai lungă relaţie amoroasă a lui Jude, ajungând la logodnă, dar nu şi la altar.

250.000 $ daune

„Sherlock Holmes“ nu a scos din buzunar, ci a primit suma aceasta, obligatoriu prin lege, după ce a câştigat procesul conform căruia tabloidul „The News of the Word“ ar fi intrat abuziv în memoria telefonului actorului.

1 coastă ruptă

Accidentul minor s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru filmul din 1999, „The Talented Mr. Ripley“. Starul s-a dezechilibrat şi a căzut din barca cu vâsle în care se afla cu Matt Damon şi cu care interpreta o scenă de luptă. Dar rolul i-a adus atunci o nominalizare la Oscar!

Debut TV în 1989

Mic şi ambiţios, Jude îşi primea, la 17 ani, primul lui rol în televiziune: Sam, grăjdarul primarului în serialul britanic „The Tailor of Gloucester“.

14 kilograme

Ca să ia în greutate pentru rolul lui Dom Hemingway în filmul omonim, apărut anul în primăvară, Jude a mâncat două cutii de îngheţată pe zi!

Mai multe