Află ce veste a primit Mel Gibson!

19 septembrie 2016   News

Actorul hollywoodian a avut parte de surpriza vieţii lui atunci când iubita lui mai tânără cu aproape 40 de ani decât el i-a spus că are o veste care-i va schimba radical viaţa.

Nu este niciun zvon! Informaţia a fost confirmată celor de la Page Six de către reprezentantul actorului. Mel Gibson va deveni tată pentru a noua oară! De trei ori bunic, starul de 60 de ani nu se dă în lături să continue să-şi extindă familia. Iubita lui de 20 şi ceva de ani, Rosalind Ross, este însărcinată şi-i va dărui un moştenitor – al nouălea! – la începutul anului viitor.

Mel Gibson are şapte copii cu fosta lui soţie, Robyn Moore, şi o fiică cu fosta iubită, Oksana Grigorieva. Copilul care va veni pe lume în câteva luni este primul pentru actuala parteneră a actorului.

Rosalind l-a întâlnit pe Gibson anul trecut, când a aplicat pentru un job în compania de producţie a starului. Mel a fost atât de impresionat de frumuseţea fetei, încât nu s-a sfiit să o invite pe tânără într-o vacanţă romantică în Costa Rica. De atunci, Ross şi Gibson formează un cuplu.

Mai multe