Aguilera îşi serbează ziua de naştere de Anul Nou

31 decembrie 2010   News

Celebra cântăreaţă are planuri mari pentru noaptea dintre ani. Ea organizează o petrecere de pomină, pentru a-şi sărbători trecerea în 2011, dar şi împlinirea vârstei de 30 de ani. Cu toate că ziua ei de naştere a avut loc deja

Celebra cântăreaţă are planuri mari pentru noaptea dintre ani. Ea organizează o petrecere de pomină, pentru a-şi sărbători trecerea în 2011, dar şi împlinirea vârstei de 30 de ani.

Cu toate că ziua ei de naştere a avut loc deja – pe 18 decembrie, mai exact - , Christina Aguilera vrea să-şi serbeze împlinirea a 30 de ani cum se cuvine, nu pe fugă, cum a făcut-o la data respectivă. Vedeta a fost ocupată cu promovarea filmului ei, „Burlesque”, motiv pentru care nu şi-a aniversat ziua de naştere cum şi-ar fi dorit. Aşadar cântăreaţa plănuieşte o întrunire cu familia şi prietenii chiar de Anul Nou. „Am fost foarte ocupată pe 18 decembrie, când am împlinit 30 de ani, şi a trebuit să-mi amân petrecerea de ziua mea. Ca atare, petrecerea de Anul Nou este petrecerea de ziua mea!”, a declarat Cristina.

Mai multe