Ai cumpăra încălţăminte din colecţia acestui actor celebru?

16 mai 2013   News

Starul american a demarat o campanie pro Congo, în sprijinul căreia speră să obţină bani din colecţia sa de încălţăminte, creată în scop caritabil.

Starul american a demarat o campanie pro Congo, în sprijinul căreia speră să obţină bani din colecţia sa de încălţăminte, creată în scop caritabil.

Ben Affleck a creat o linie de pantofi fabricaţi din textile congoleze colorate, în beneficiul fundaţiei sale de caritate Eastern Congo Initiative.

Pentru acest proiect, starul hollywoodian s-a asociat cu compania producătoare de pantofi Toms.

Preţurile variază între 59 şi 79 de dolari/perechea.

Noua colecţie, realizată sub forma unei ediţii limitate, este confecţionată din textile colorate congoleze.

Pentru fiecare pereche de pantofi care va fi vândută, suma de 5 dolari va fi donată fundaţiei Eastern Congo Initiative, care sprijină comunităţile din Congo, şi o pereche suplimentară va fi donată unui copil provenind dintr-o familie săracă.

Recent, actorul american a acceptat să trăiască cu doar suma de 1,50 de dolari pentru o zi, cu scopul de a strânge fonduri pentru campania lansată de fundaţia Live Below the Line, care sprijină oamenii săraci.

Ben Affleck nu este singura vedetă care a lansat o linie de modă în scopuri caritabile.

Fosta lui logodnică, actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez, a lansat o linie de modă la începutul acestui an, în colaborare cu reţeaua de magazine Kohl.

O parte din încasările obţinute din comercializarea acestor articole vestimentare sunt donate programelor de luptă contra cancerului mamar.

La rândul ei, actriţa americană Halle Berry s-a asociat recent cu Michael Kors pentru a lansa o linie de ceasuri de mână.

Iar top-modelul britanic Naomi Campbell şi-a lansat propria linie de genţi şi poşete, în colaborare cu casa Louis Vuitton.

Foto: Toms, pagina oficială

Mai multe