Al Bano, operat de urgenţă după două atacuri de cord!

12 decembrie 2016   News

Îndrăgitul artist italian le-a dat emoţii mari familiei şi fanilor lor, dar şi medicilor care l-au asistat de urgenţă.

La sfârşitul săptămânii trecute, Al Bano Carrisi a suferit două atacuri de cord, al doilea resimţindu-l chiar pe scenă. În timp ce susţinea un concert de Crăciun la Auditorium della Conciliazione din Roma, o sală de concerte aflată la mică distanţă de Piaţa Sfântul Petru din Vatican, Al Bano a simţit dintr-o dată o durere intensă în zona pieptului şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Intervenţia chirurgicală, care a durat trei ore în urmă cu două zile, a reuşit, iar Al Bano a acordat deja un prim interviu în dimineaţa zilei de sâmbătă, în care a dezvăluit că se simte bine după acea operaţie.

"Am simţit prima durere vineri seară, în jurul orei 18.00. Apoi, a urmat a doua. În jurul orei 20.00 am fost dus la spital. Operaţia a durat trei ore. Aveam o problemă gravă, care a fost rezolvată foarte bine de către medici. Acum mă simt bine. Sunt întinerit, voi pleca într-un turneu", a povestit artistul italian pentru site-ul Oggi.it.

Al Bano a acordat un scurt interviu şi pentru "Corriere della Serra", sâmbătă, în care a dezvăluit că medicii i-au reconstruit două vase coronariene şi a vorbit despre faptul că se simte protejat de "Spiritul Sfânt", dar şi despre planurile sale de a susţine un nou concert, în Germania, alături de partenera lui de scenă, cântăreaţa Romina Power.

"M-a sunat toată lumea. Dacă mai vorbesc mult la telefon, o să îmi ia medicii telefonul", mai spunea Al Bano, adăugând că se simte "întinerit" după această experienţă şi că abia aşteaptă să revină pe scenă.

Mai multe