Al Pacino uluieşte Veneţia

5 septembrie 2011   News

Legendarul actor a petrecut o noapte întreagă la Festivalul de Film de la Veneţia, prezentându-se într-o formă de zile mari - deşi a neglijat unele detalii importante (vezi aici foto).

Legendarul actor a petrecut o noapte întreagă la Festivalul de Film de la Veneţia, prezentându-se într-o formă de zile mari - deşi a neglijat unele detalii importante.

La 71 de ani, bronzat şi plin de energie, starul şi-a impresionat cu extraordinara prezenţă fanii - care au trecut cu vederea faptul că Pacino le-a trimis bezele fără să-şi fi îngrijit manichiura (vezi mai jos foto). E posibil ca actorul să aibă o afecţiune a unghiilor, dar acest lucru e complet lipsit de importanţă atunci când vorbim de Pacino.

Actorul, care nu-şi arată deloc vârsta, a fost invitatul de onoare al petrecerii designerului italian Angelo Galassno. Tot la Veneţia, Al se află pentru a i se înmâna un trofeu pentru întreaga carieră şi pentru a promova Wilde Salome, documentarul lui despre obsesia sa pentru dramaturgul britanic Oscar Wilde.

Foto: Northfoto

Mai multe