Alain Delon (81), supus unei noi intervenţii chirurgicale

28 septembrie 2017   News

Alain Delon a trecut printr-o perioadă dificilă, iar problemele de sănătate nu-i mai dau pace. A fost distrus de moartea femeii pe care a iubit-o nespus de mult şi care i-a fost parteneră timp de 10 ani, Mireille Darc, survenită la sfârşitul lunii august, iar acum actorul francez a intrat pe mâna medicilor.

La înmormântarea lui Mireille Darc.

Urmează să împlinească 82 de ani pe 8 noiembrie, iar de curând a fost internat din nou în spital, în urma unor vechi probleme de sănătate. Acum 6 ani era operat pe inimă pentru preîntâmpinarea apariţiei complicaţiilor, după ce fusese diagnosticat cu aritmie cardiacă. Deşi se simţea mai bine, doi ani mai târziu a ajuns pe masa de operaţii, fiind paralizat din cauza unei dureri de spate. A trecut şi peste acest hop, iar acum, Alain nu a putut evita bisturiul.

Actorul a suferit o nouă operaţie, iar acum se află în spital şi se recuperează. Fiica sa, Anouchka Delon, a dezminţit zvonurile conform cărora Alain se află în stare gravă, căci operaţia a fost una planificată. Nici moartea dragei sale Mireille Darc nu are de-a face cu starea sa actuală de sănătate: "Bineînţeles că este foarte afectat de moartea lui Mireille Darc, dar spitalizarea lui nu are nimic de-a face cu asta. Tatăl meu nu este grav bolnav. A fost o operaţie planificată - acum doi sau trei ani a avut probleme de circulaţie cu un picior, aşa că a trebuit să treacă printr-un bypass", a mărturisit ea pentru revista franceză Closer.

Actorul a suferit o nouă operaţie care a durat mai bine de 5 ore şi care a constat într-un bypass. Alain Delon a fost internat pe 18 septembrie, după ce a acuzat dureri puternice de spate şi la piciorul stâng,

Foto: Arhiva OK!

Mai multe