Alanis Morissette aşteaptă barza

11 august 2010   News

Cântăreaţa de origine canadiană a mărturisit pentru „US Weekly“ că va deveni mamă. La rubrica „25 de lucruri pe care nu le ştiai despre mine“, ea a notat, pe ultima poziţie: „Sunt însărcinată”.

Cântăreaţa de origine canadiană a mărturisit pentru „US Weekly“ că va deveni mamă.

La rubrica „25 de lucruri pe care nu le ştiai despre mine“ din „US Weekly“, Alanis Morissette a notat, pe ultima poziţie: „Sunt însărcinată”. Tot în aceeaşi zi, pe pagina ei de pe site-ul de socializare Twitter, cântăreaţa s-a grăbit să-şi anunţe fanii: „Suntem entuziasmaţi să ne îmbarcăm împreună în această călătorie“, făcând referire la ea şi la partenerul ei de viaţă.

Alanis Morissette (36) şi soţul ei, rapperul Mario Treadway (30) alias Souleye, sunt în culmea fericirii. Pentru ei, vestea că vor deveni în curând părinţi a picat la puţin timp după ce-au revenit din luna de miere. Asta pentru că cei doi s-au căsătorit anul acesta, pe 22 mai, la reşedinţa lor din Los Angeles.

Născută pe 1 iunie, de Ziua internaţională a Copilului, Alanis va avea un dublu motiv de sărbătoare anul viitor, când va fi şi mămică.

Foto: site-ul personal al cântăreţei

Mai multe