Album inedit: La mulţi ani, Demi Moore! 15 fotografii nemaivăzute cu actriţa care a împlinit 58 de ani

12 noiembrie 2020   News

Fiicele ei, Rumer, Scout şi Tallulah, au împărtăşit câteva imagini alături de mama lor, căreia i-au urat la mulţi ani

Demi Moore a împlinit 58 de ani, ocazie cu care Rumer a postat o seamă de fotografii din copilăria sa, inclusiv un cadru din 1995, de pe platourile de filmare a peliculei Striptease - în care Rumer a interpretat-o chiar pe fiica ei. "La mulţi ani, mama! Mă simt atât de recunoscătoare să trăiesc această viaţă cu tine. Eşti cea mai tare luptătoare Scorpioancă pe care o cunosc. Te iubesc până la Lună şi înapoi şi abia aştept să te sărbătorim", a scris Rumer.

La rândul său, fiica Scout a postat câteva fotografii cu mama sa. "O mamă, femeie, parteneră iconică, o adevărată forţă a naturii. Şi asta pentru că este un om autentic, vulnerabil şi curajos în acelaşi timp, care a evoluat constant. Este puternică şi neînfricată (a schimbat paradigma rolurilor permise unei femei de-a lungul timpului), dar şi blândă şi caldă, mereu îşi depăşeşte limitele, tot timpul într-o călătorie de desăvârşire a sinelui, de aceea atât de multă lume se regăseşte în ea, cum şi eu mă regăsesc atât de mult. Iar prin faptul că şi-a acordat spaţiul de a creşte ne-a arătat tuturor că asta e posibil. E ciudată, sexy, amuzantă, găseşte cele mai stranii lucruri pe eBay şi din fericire e mama mea. Mă consider o norocoasă că este cea mai bună prietenă a mea de pe planetă. Te iubesc, mama", a scris Scout. Iar descrierea ei a continuat şi pe story-uri (foto jos).

Nici cea de-a treia fiică, Tallulah, nu s-a lăsat mai prejos, urându-i mamei la mulţi ani într-o postare cu părinţii ei (foto jos).

Ba chiar şi actuala soţie a lui Bruce Willis, Emma Heming, i-a adresat urări, postând o imagine în care ea şi Bruce citesc controversata carte de memorii a lui Demi Moore. 

Foto: Instagram

Mai multe