Alec Baldwin poartă tanga

27 iulie 2011   News

Celebrul actor a răspuns tuturor curiozităţilor fanilor săi ieri, când a acceptat un interviu-maraton online, în cadrul căruia a dezvăluit până şi ce lenjerie intimă preferă. Alec Baldwin a acceptat, pe 26 iulie, să fie bombardat cu întrebări

Celebrul actor a răspuns tuturor curiozităţilor fanilor săi ieri, când a acceptat un interviu-maraton online, în cadrul căruia a dezvăluit până şi ce lenjerie intimă preferă.

Alec Baldwin a acceptat, pe 26 iulie, să fie bombardat cu întrebări din partea admiratorilor săi, pe Twitter. În timpul interviului său online, actorul a răspuns până şi celor mai intime curiozităţi. A dat detalii despre filmările la care participă în momentul de faţă în Roma, pentru filmul regizat de Woody Allen, dar n-a ezitat nici să vorbească despre viaţa sa privată. Starul hollywoodian nu s-a putut decide între blonde, brunete şi roşcate, însă a fost foarte precis în privinţa preferinţei sale pentru lenjeria lui intimă. La întrebarea „Ce porţi: boxeri sau slipi?”, a uimit pe toată lumea cu sinceritatea şi îndrăzneala lui: „Chiloţi tanga!” Asta da „privelişte”!

Mai multe