Alec Baldwin, tată a patra oară. Vezi cum şi-a numit copilul!

13 septembrie 2016   News

Alec şi Hilaria sunt mai fericiţi ca oricând! Cel mai mic membru al familiei lor a venit pe lume perfect sănătos, ieri, într-o clinică din New York, sub îndrumarea unor medici iscusiţi care s-au asigurat ca atât mama, cât şi bebeluşul, să treacă cu bine peste momentele tensionate.

Alec Baldwin alături de primii doi copii ai săi şi-ai soţiei Hilaria, Rafael şi Carmen.

Recuperându-se rapid după naştere, Hilaria a şi postat pe reţelele de socializare o primă imagine cu mezinul familiei, asigurându-şi fanii cu micuţul, al doilea băiat al cuplului, este perfect sănătos.

Mezinul familiei, micuţul Leonardo

Cu aceastp ocazie, soţia celebrul actor a dezvăluit şi numele bebeluşului. ”Suntem încântaţi să vă facem cunoştinţă cu noul nostru bebeluş, Leonardo Angel Charles Baldwin. Ziua în care l-am adus pe lume a fost una cu adevărat specială”, a scris Hilaria în dreptul fotografiei respective, ce ne-o arată pe vedetă pe patul de spital cu micuţul Leonardo în braţe.

La puţin timp de la anunţul Hilariei şi Alec a postat pe o reţea de socializare faptul că a devenit tată pentru a patra oară, dându-le fanilor internauţi şi detalii despre naşterea micuţului Leonardo. ”Leonardo Angel Charles, septembrie 12, ora 18:51, New York”, este mesajul postat de actor.

[caption id="attachment_392345" align="alignnone" width="640"] Alec şi Ireland, fiica cea mare, care provine din mariajul cu Kim Basinger[/caption]

Amintim că acesta este al treilea copil al lui Alec cu soţia Hilaria, cei doi mai având o fetiţă pe nume Carmen, în vârstă de trei ani, şi un băieţel de un an, pe nume Rafael. Alec, însă, mai are o fată, pe nume Ireland, ce provine din mariajul cu Kim Basinger.

foto: Instagram, Hepta

Mai multe