Alex Rodriguez, nostalgic după J Lo. Fostul iubit a vorbit în premieră despre relația lor, de la despărțirea din 2021

3 octombrie 2022   News

Vara lui 2020 a fost ultima pe care cuplul A-Rod – J Lo au petrecut-o împreună. În 2021, ea era deja într-o relație asumată cu actualul soț, Ben Affleck.

Probabil măcinat de orgoliul rănit și de dorul artistei, Rodriguez a mers o perioadă pe urmele ei. A închiriat o casă în Hamptons chiar lângă reședința divei, a mers în Italia și a închiriat un iaht, în aceeași perioadă în care cuplul Beniffer făcea exact același lucru, a mers după ea în aceeași perioadă la Saint Tropez și la Monaco, însă nimic. Diva nu s-a mai întors din drum niciodată.

În aprilie 2021 J Lo a rupt logodna cu Rodriguez, pe fondul zvonurilor că acesta o înșela. Și tot în aprilie, viața a purtat-o în brațele fostului logodnic din tinerețe, care acum i-a devenit soț.

Relația cu Jennifer l-a marcat pe A-Rod mai mult decât credea. Nu a mai reușit după artistă să mai lege ceva serios. Singura relație pe care a mai avut-o a fost cu modelul Kathryne Padgett, de care s-a despărțit în august.

Sportivul care s-a retras din competiții a vorbit sincer despre perioada J Lo în cadrul episodului de vineri al “Who’s Talking to Chris Wallace?”.

Fostul jucător din Liga nord-americană de base-ball (MLB) a încercat să fie cât mai sincer și pare că a depășit momentul despărțirii, căci a spus că îi dorește casă de piatră, alături de Ben.

Nu a uitat să-i pomenească pe copiii lui J Lo, gemenii Max și Emme: ”Le urez tot ce e mai bun acestor copii minunați, care sunt deștepți și frumoși.”

La rândul său, Rodriguez are două fiice, Natasha, de 17 ani, și Ella, de 14. A-Rod a glumit și a spus: ”Mă bucur că nu-s candidat la prezidențiale, căci m-ați fi executat.” Bărbatul a recunoscut că are sentimente calde vizavi de fosta logodnică celebră și îi dorește tot binele din lume.

El a început relația de iubire cu J Lo în 2017, iar doi ani mai târziu a cerut-o în căsătorie, au avut o logodnă lungă, care nu s-a mai concretizat niciodată.

Și cu Ben Affleck solista a fost logodită, însă el a rupt relația acum 20 ani, motivând că nu poate gestiona atâta atenție publică.

Aceasta a rămas la fel de intensă și acum, doar că Ben este mult mai matur, mai așezat, deși nici la 50 de ani nu putem spune că-i place interacțiunea cu fotoreporterii.

Cei doi au avut o nuntă de basm la sfârșitul lunii august și par că se înțeleg de minune și acum, ca la început.

Carisma inconfundabilă a lui Jennifer atrage ca un magnet, ea fiind răsfățata tuturor publicațiilor mondene din lume.

Foto: Getty și Profimedia

Mai multe