Alexandra Stan, pe urmele Rihannei. Artista, cu o siluetă mult mai ”pufoasă”

12 februarie 2018   News

În reviste şi pe podium se promovează o imagine a femeii silfide. Totuşi, sunt persoane publice care încearcă să pună stop acestui „trend”, demonstrând că şi femeile cu forme voluptuoase sunt la fel de sexy şi atrăgătoare. Riri a fost prima care a declarat că e mult mai fericită de când are câteva kilograme în plus, deşi toată lumea o blama pentru schimbarea fizică prin care trecuse.

Alexandra Stan & Rihanna au luat câteva kilograme în greutate

Acum, şi Alexandra Stan, cea stabilită peste Ocean, pare să adopte acest mod de gândire. Artista a câştigat câteva kilograme în plus, lucru scos în evidenţă de fanii ei internauţi, dar acest lucru pare să nu o afecteze câtuşi de puţin. ”Sunt conştientă că am luat câteva kilograme în greutate, însă sunt în continuare foarte fericită şi mă iubesc.” / ”Contează? (n.r. că s-a îngrăşat) Tot eu sunt!” / ”Sunt gurmandă. Adică mă bucur de viaţă, de mâncare, de natură, de tot”/ ”Mie îmi place de mine mai ”pufoasă”, sunt câteva dintre răspunsurile pe care Alexandra Stan le dă, pe Instagram, celor care o acuză că silueta ei nu mai este cea de odinioară.

Silueta Alexandrei a suferit câteva schimbări

Mai sunt şi voci care susţin că, pe lângă kilogramele acumulate, artista ar fi recurs şi la un implant mamar. Mulţi spun că bustul vizibil mărit al artistei s-ar datora unei intervenţii chirurgicale. ”Aceştia nu sunt sânii tăi!” / ”De ce ţi-ai mărit sânii” / ”Ţi-ai pus silicoane?” / ”Alexandra nu cred că aveai nevoie de silicoane”, sunt părerile celor din mediu online vizavi de bustul mărit al Alexandrei Stan. În legătură cu acest subiect, însă, Alexandra a păstrat tăcerea.

Mulţi o acuză că şi-a făcut operaţie de mărire a bustului

Mai multe