Alice Peneacă a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima fotografie cu bebelușul

25 iulie 2023   News

Alice Peneacă și partenerul ei, Dragoș Caliminte au devenit părinți! Fotomodelul a născut o fetiță perfect sănătoasă!

Pe pagina ei oficială de Instagram, Alice Peneacă a publicat prima imagine cu bebelușul. Fetița vedetei și a lui Dragoș Calaminte este pozată de la spate, în timp ce probabil doarme, și apare îmbrăcată într-un body deschis la culoare, cu iepurași. 

Până acum, Alice Peneacă, care a fost căsătorită cu regizorul Bobby Păunescu, nu a făcut declarații despre naștere, nici nu a dezvăluit data exactă când a născut, nici numele fetiței sale. Pentru moment, ea trăiește cea mai mare bucurie: a devenit mamă!

Cine e Dragoș Calaminte, partenerul lui Alice Peneacă

Ei bine, potrivit informaţiilor publicate de "Cancan", Dragoş Caliminte este un om de afaceri machedon din Constanţa, foarte respectat în branșă, dar şi foarte pasionat de mașinile de epocă. De altfel, la ce fotografii postează pe contul său de Instagram, vedem că este un tip atletic, foarte activ, căruia îi plac nu doar maşinile de serie limitată şi motoarele, ci şi sporturile cu motoare turate (offroad, motocross), surfingul, schiatul şi tot ce presupune mişcare şi adrenalină. Un bonus este şi faptul că îi plac câinii - Alice fiind foarte ataşată de labradorul lui Bobby Păunescu, în timpul mariajului lor.

Trei ani au fost căsătoriți Bobby Păunescu și Alice Peneacă. În 2018 s-a pronunțat divorțul lor. „Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune! 

Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, a povestit Alice Peneacă într-un interviu la PRO TV acum câțiva ani. 

Foto: Instagram

Mai multe