Alin Gălăţescu îşi prezintă fetiţa

26 decembrie 2015   News

Nu s-a grăbit să facă publică prima fotografie cu ea, dar de Crăciun ne-a făcut o surpriză.

Un tătic mândru.

Criticul de modă Alin Gălăţescu şi soţia sa, designerul vestimentar Simona Semen, sunt un cuplu discret. Şi, aşa cum s-au căsătorit, în linişte şi departe de ochii presei, aşa au devenit şi părinţi.

Evident, toată lumea aştepta să-l vadă pe Alin Gălăţescu în postura de tătic, dar fotografia a tot întârziat să apară. Până de Crăciun, când acesta le-a făcut o surpriză fanilor săi şi a postat un prim instantaneu cu el ţinându-şi mândru în braţe fetiţa.

„Din culisele unui Crăciun de graţie, unic! Primul cadru... din timpul pregătirilor, cu micuţa Elida Elena! Sărbători fericite!“, a notat proaspătul tătic alături de această primă fotografie.

Ulterior, surpriza s-a repetat.

Alin Gălăţescu şi fiica sa.

„Cadrul doi: Ca după o noapte lungă şi continuă de... Revelion, deja... dând micuţei Elida Elena primele lecţii de zbor - ca vis şi ca desprindere. E pe mâini bune! Deja instalată adânc în noi, dăruindu-ne stări de graţie“, a scris criticul de modă în dreptul celei de-a doua fotografii.

Şi soţia sa, Simona Semen, a împărtăşit în mediul virtual bucuria de-a fi mamă, postând un instantaneu candid cu fetiţa ei.

Simona Semen şi micuţa Elida Elena.

Foto: paginile personale

Mai multe