Alin Oprea a făcut cununia civilă cu Medana. Când are loc nunta?

14 decembrie 2022   News

A trecut printr-un divorț zbuciumat, dar acum și-a găsit din nou fericirea. Alin Oprea s-a căsătorit cu Medana, femeia cu care are de trei ani o relație. Cei doi au făcut cununia civilă la Cluj, într-un cadru de poveste, în weekend-ul trecut, nunta urmând să aibă loc anul viitor.

Pentru eveniment, frumoasa brunetă a ales o rochie albă lungă, care îi scotea în evidență silueta, iar Alin a purtat un sacou roz și pantalon alb. Ținutele au fost alese de la Paris. 

„Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Când eram copil am avut un vis. Să devin muzician. De când am cunoscut-o pe Medana, am avut al doilea vis: să devină soția mea. Ambele visuri mi s-au materializat, așa că azi v-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție MEDANA OPREA”, spune Alin Oprea pe o rețea de socializare.

Povestea lor a început pe neașteptate. "Se pare că Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, sigur, vorbesc într-o formă metaforică, o femeie care să fie alături de mine în cele mai grele momente și să-mi îndrume pașii spre o nouă viață. N-am găsit-o, ne-am găsit reciproc într-o localitate, iar mai apoi ne-am întâlnit la un prieten comun undeva în Ardeal. Nu eram chiar distrus atunci, abia începuse măcelul. Era la început, după prima bătălie. A fost un moment magic. Trebuie să spun oamenilor că toate cuvintele mari pe care le folosesc sunt folosite metaforic, să nu creadă lumea că am înnebunit acum. A fost magic în sensul că atunci când ne-am privit pentru prima oară a fost o lumină între noi, sentimentul că ne știm dintotdeauna, că am mai trăit cândva împreună. Eu am simțit că așteptam de o viață întreagă să vină aproape de mine un asemenea suflet”,  povestea artistul la Pro TV.

Mai multe