Alina Ceuşan a născut. Primele imagini cu băieţelul său şi numele pe care i l-a ales micuţului

15 septembrie 2020   News

Nouă luni de aşteptare, nouă luni de experienţe, de emoţii şi iată că marele moment a venit. Alina Ceuşan a născut primul ei copil. A postat deja primele imagini cu bebeluşul şi a dezvăluit şi ce nume va purta. 

Pe 15 septembrie, ora 4:44, Alina Ceuşan şi Raul Tisha, soţul ei, au devenit pentru prima oară părinţi. Într-un spital privat, vedeta a născut un băieţel perfect sănătos. Nu s-a abţinut şi rapid a publicat în mediul online primele imagini cu băieţelul său, dar şi un mesaj emoţionant:

“Douăsprezece ore de muncă, o oră de împingere. Rezultatul: bebeluş Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: «Deci ai fost tu tot acest timp, înăuntru»”, a scris blonda pe contul de socializare. 

Alina Ceuşan a anunţat în februarie că este însărcinată, iar de atunci şi-a ţinut fanii de pe Instagram la curent cu toată evoluţia sarcinii. Aşa a procedat chiar şi acum, când a născut. Pe Instagram a dezvăluit cum medicii o tratau, cât se dilata. Ea a mai adăugat că va dezvălui toate procedurile, tot ce a făcut în ziua naşterii într-un vlog. 

Mai multe