Alina Ceuşan este însărcinată! Ea şi soţul, Raul Tişa, vor deveni părinţi! Iată primele poze cu burtica

11 mai 2020   News

Alina Ceuşan este însărcinată cu primul copil. Luni de zile a ţinut bucuria din viaţa ei ascunsă, însă acum, în mai, a dezvăluit că va deveni mamă pentru prima oară. 

Am cunoscut-o mai bine la Asia Express, în show-ul de la Antena 1 unde a participat alături de buna ei prietenă, Carmen Grebenişan. Alţii o ştiau deja de pe reţelele de socializare fiind unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri, bloggeri, vloggeri din România. La TV a reuşit să cucerească publicul prin naturaleţea ei, prin spiritul şi ambiţia pe care le are la purtător. 

După emisiune, se pare că Alina Ceuşan şi Raul Tişa au hotărât să devină părinţi. Iată că acum, deodată, Alina Ceuşan dezvăluie că este însărcinată. Luni de zile a ascuns burtica care se vede foarte bine, semn că a trecut de primul trimestru de sarcină. Într-un video emoţionant postat pe reţelele de socializare, Alina povesteşte fiecare moment, fiecare vizită la medic, fiecare reacţie.

E emoţionată, dar incredibil de bucuroasă, va deveni mamă pentru prima oară: "Suntem foarte încântaţi de această veste, dar suntem pregătiţi?", spune aceasta pe parcursul clipului postat. 

        Vezi această postare pe Instagram                   To describe the feeling. Press play 🤍 (View full screen, on IGTV) O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe Mai 10, 2020 la 12:52 PDT

Vezi această postare pe Instagram

To describe the feeling. Press play 🤍 (View full screen, on IGTV)

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe

În imagini se poate observa că vedeta se simte foarte bine, sarcina decurge normal, aceasta făcând vizite regulate la medic. Se pare că în septembrie, Alina Ceuşan va naşte primul copil.

FOTO: Instagram

Mai multe