Alina Laufer a născut: ''Mă rog în continuare să îi aibă în pază”

16 februarie 2021   News

Au încercat timp de opt ani să devină părinţi, iar când nu mai sperau, minunea s-a produs.

La 39 de ani, Alina Laufer a devenit mămică de gemeni. Soţia lui Ilan Laufer a născut, ieri, prematur, la Spitalul Giuleşti, o fetiţă şi un băiat. “Am devenit dublu tătic! Alina a născut, iar acum cei mici se află la incubator şi Alina la terapie intensivă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol şi mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a spus proaspătul tătic pe o reţea de socializare. Alina Laufer a recurs la înseminare după ce ani de zile a luptat să devină mămică pe cale naturală.

„Ne iubim foarte mult şi ne-am dorit foarte mult un copil. Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toţi aceşti 8 ani de zile.

Şi ştii cum tu încerci, faci tratamente, injecţii în burtă. Şi vin prietenii la tine, o dată la ceva timp, şi îţi zic: <<Fă şi tu o dată copii>>. Era o presiune din toate părţile. Nimeni nu ştia că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele", povestea Alina.

“În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată şi foarte repede după acel eveniment s-a stins, din păcate. Am fost foarte supăraţi. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunţăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost aşa că trebuie să-i anunţăm ca să ştie şi Dumnezeu', spunea Ilan Laufer la Pro TV.

Mai multe