Alina Puşcaş a născut

31 octombrie 2016   News

Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" a adus pe lume al doilea ei copil.

Alina Puşcaş e acum şi mamă de fetiţă

Bucurie mare în familia Alinei Puşcaş, care a născut joia trecută o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Micuţa a venit pe lume la 08.00 dimineaţa, cântărind 2,800 kg şi măsurând 49 cm. Ce mai, un zece perfect, primit din partea medicilor neonatologi!

"Sunt foarte fericită! Micuţa este foarte cuminte şi drăgălaşă. Mă simt mult mai bine decât la prima naştere şi mi-am revenit foarte repede după operaţie.  Mihai (n.n. medicul Mihai Stoenescu, iubitul Alinei şi tatăl fetiţei) este aici, cu noi. Suntem bine şi fericiţi!", a spus prezentatoarea show-ului "Te cunosc de undeva!" pentru Antena 1.

Fetiţa a primit numele de botez Melissa Antonia, iar numele a fost ales de ambii părinţi chiar înainte de naştere, dintr-o listă de 20 de ultime variante. "Meli în greacă înseamnă miere. Aşadar, deşi e Scorpion, cea mică va fi dulce ca mierea", a mai spus fericita mămică.

Pentru Alina, aceasta este o experienţă nouă, dacă ne gândim că, deşi e mămică a doua oară, prima dată ea a adus pe lume un băieţel.

Acum, vedeta s-a pregătit cu hăinuţe şi aranjamente de cameră în tonuri de roz şi, cu siguranţă, va avea lucruri noi de descoperit alături de fetiţa sa.

Mai multe