Alina Puşcaş a născut! Ce nume va purta micuţa şi cum arată FOTO

3 august 2019   News

Alina Puşcaş a devenit mămică pentru a treia oară. Prezentatoarea emisiunii ''Te cunosc de undeva'' a născut o fetiţă.

Trăiri intense pentru Alina Puşcaş! Vedeta Antenei 1 a născut, astăzi, într-o clinică privată, o fetiţă superbă, care va purta numele Iris. Alina a ales să împartă acest moment emoţionant cu soţul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, pe care l-a avut alături în sala de naşteri. Prezentatoarea TV a ţinut să le arate celor care o admiră primele imagini cu fetiţa sa, aşa că a postat pe Instagram câteva fotografii sugestive. „Iris Stoenescu, bine ai venit! Vom avea grijă de tine în cel bun mod”, a fost mesajul transmis de Alina .

Vedeta TV a aflat întâmplător că este însărcinată cu cel de al treilea copil. „Îmi era rău la filmări. Eu practic am rămas însărcinată când încă se filma la „Te cunosc de undeva” , dar nu ştiam. Eram pe pastile, luam anticoncepţionale. Nu ştiu cum s-a întâmplat. Era probabil perioada în care se face o pauză de câteva zile. Mi-a fost un pic rău, în noiembrie foarte puţin. În decembrie s-a agravat şi a început să-mi fie tot mai rău. Nu aveam chef să fac absolut nimic. Nu puteam să vărs, dar aveam acea stare. Dureri de cap, dureri musculare. Am făcut teste, n-a ieşit niciunul pozitiv. M-am gândit că am vreo boală, cine ştie . Primul test care mi-a dat să fie pozitiv a fost pe 27 decembrie. M-am liniştit. I-am spus lui Mihai, el era în culmea fericirii”, a declarat Alina la Antena 1. 

Alina Puşcaş si soţul său, Mihai Stoenescu sunt împreună de patru ani şi mai au doi urmaşi. “Primul copil, Alex, are 3 ani şi jumătate, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată", povestea vedeta.

Mai multe