Alina Puşcaş se pregăteşte de a treia naştere! Peste trei zile, îşi va putea ţine în braţe bebeluşul

1 august 2019   News

Pregătirile pentru venirea pe lume al celui de-al treilea copil al său au intrat pe ultima sută de metri.

Emoţii mari pentru gazda show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1! Alina Puşcaş (33) mai are puţin până va naşte. Mai exact, doar trei zile până la operaţia de cezariană - procedură prin care i-a adus pe lume şi pe ceilalţi doi copii ai săi şi ai medicului Mihai Stoenescu, Melissa Antonia şi Alexandru.

"Sunt însărcinată a treia oară, va fi şi ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut cezariană de la prima, deci, este ultima şansă", mărturisea vedeta Antenei 1 într-un interviu pentru Observator.

"Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieşit (…). Este fetiţă! E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieţi, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Şi-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu ştim ce nume are, de-asta i-am zis doar «fata».  Nu am nume, aştept propuneri (…). A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie şi ianuarie, în care m-am simţit foarte rău, tot ce nu am simţit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a mai spus frumoasa mămică pentru Antena 1.

Mai multe