Amal Clooney, apariţie ravisantă! A strălucit pe covorul roşu!

26 mai 2015   News

Viaţa în lumina reflectoarelor începe să-i placă lui Amal Alamuddin. Dacă la începutul relaţiei cu actorul George Clooney avocata se ferea cât se putea de bliţul aparatelor de fotografiat, iată că acum Amal pozează

Viaţa în lumina reflectoarelor începe să-i placă lui Amal Alamuddin. Dacă la începutul relaţiei cu actorul George Clooney avocata se ferea cât se putea de bliţul aparatelor de fotografiat, iată că acum Amal pozează pe covorul roşu ca o adevărată divă a Hollywoodului.

Şi are şi de ce! Soţia celebrului actorul a acaparat toate privirile din momentul în care şi-a făcut apariţia pe covorul roşu. În vârstă de 37 de ani, Amal şi-a însoţit soţul la premiera filmului ”Tomorrowland”, cel mai nou proiect cinematografic al lui George, care a avut loc la Tokyo.

Pentru această ocazie, Amal a optat pentru o rochie lungă, galbenă, marca Maison Margiela, care i-a venit de minune. La capitolul încălţăminte, avocata a potrivit o pereche de sandale Manolo Blahnik.

Extrem de mândru de soţia sa, George Clooney (54) nu s-a dezlipit nicio clipă de soţia sa şi a fost atent la fiecare dorinţă a sa.

Mai multe