Amal Clooney, din spate prinţesă, din faţă o fashionistă. A reuşit să fie cea mai chic de la MET Gala

8 mai 2018   News

Poate că nu a fost cea mai inspirată ţinută, având în vedere dress code-ul de anul acesta de la MET Gala, hainele de inspiraţie catolică şi papală, însă Amal Clooney sigur a marcat cea mai cool asociere de elemente vestimentare.

Pe lângă faptul că arată impecabil la 11 luni de când i-a adus pe lume pe gemenii Alexander şi Ella şi că are un trup tras prin inel, a optat şi pentru cea mai cool ţinută. Dacă o priveai din spate părea o prinţesă într-o rochie lungă, cu trenă, într-o culoare metalică de albastru şi cu imprimeu floral cu trandafiri. Dar când se întorcea cu faţa toată ţinuta căpăta un alt sens.

Soţia lui George Clooney a captat privirile într-o maniera simplă, dar de efect. A purtat un corset creat de Richard Quinn, unul cu o trenă imensă, completat de o pereche de pantaloni slim, dintr-un material preţios. Cât despre păr şi make-up, au fost impecabile, cerceii statement dând un plus de eleganţă ţinutei. George Clooney a fost super elegant într-un costum negru, de gală, chiar dacă nici el nu a respectat dress code-ul extravagant. 

Foto: Getty Images

Mai multe