Amal Clooney este imaginea eleganţei supreme. Nu renunţă la tocurile înalte

30 martie 2017   News

A anunţat că este însărcinată cu gemeni în luna februarie. Viitoarea mamă Amal Clooney este mai strălucitoare şi mai elegantă cu fiecare zi care trece, aşa că miercui, când a sosit la Chatham House din Londra pentru a ţine un discurs cu privire la crimele de război din Siria şi Irak, soţia lui George Clooney a radiat de frumuseţe într-o rochie roşie ca focul.

Amal Clooney a sosit la Chatham House.

Avocatul pentru drepturile omului în vârstă de 39 de ani a avut din nou o imagine sofisticată, de data aceasta trecând de la ţinuta de un galben lămâi de la ultima apariţie, la o rochie eleganta de un roşu aprins peste care a adăugat un palton culoarea caramel, pregătită pentru o nouă zi de lucru foarte încărcată.

Ca de obicei, Amal nu a renunţat la pantofii cu toc înalt, chiar dacă este însărcinată în luna a şasea. Doamna Clooney pare să fie genul de gravidă norocoasă care îşi păstrează  silueta de invidiat, chiar şi în timpul sarcinii. După cum putem vedea, Amal nu s-a îngrăşat, singurul lucru care o dă de gol că va fi mamă în curând este burta de gravidă. Jacheta purtată de avocată este o piesă Sixties de Balmain, cu toate acestea rochia Dior a fost vedeta outfit-ului, alături de pantofii cu toc înalt şi imprimeu floral, Oscar de la Renta.

Foto: Splash

Mai multe