Amal Clooney, primele fotografii cu burtică de gravidă

25 februarie 2017   News

Soţia lui George Clooney a apărut pentru prima dată în public, după ce s-a aflat că va deveni mamă de gemeni. Amal, a fost pe măsura aşteptărilor la primul eveniment în care i s-a văzut burtica de gravidă. Avocata a participat împreună cu soţul, actorul George Clooney, la Premiile César din Paris. 

Ca de obicei, apariţia sa a fost una cu stil, acum mai mult ca niciodată, întrucât ţinuta Versace i-a accentuat sarcina. Este pentru prima oară când vedem clar că are o burtică de gravidă. Rochia fără bretele, de un alb imaculat a fost o alegere perfectă, rafinată, mai ales că partea de jos a fost accesorizată cu pene în nuanţe de gri şi negru.

Bijuteriile au fost şi ele discrete, Amal alegând o pereche de cercei cu pietre preţioase, o brăţară şi un clutch alb, lăsând rochia să atragă toate privirile. Coafura în bucle, dar şi machiajul discret, completat de un ruj roşu, au definitivat look-ul.

Nici George Clooney nu a fost mai prejos. Viitorul tată de gemeni a fost extrem de elegant într-un costum clasic negru, papion şi o pereche de pantofi potriviţi pentru un eveniment de covorul roşu.

Foto: Hepta

Mai multe