Amal și George Clooney, spectaculoși în negru la o gală celebră. Actorul își soarbe din priviri soția

27 septembrie 2024   News

George Clooney nu-și poate lua ochii de la soția Amal. Cuplul superb se bucură de aniversarea de nuntă alături de cei mai buni prieteni. George chiar a încercat să facă fotografii pe covorul roșu.

George Clooney, starul complet: actor, regizor, soț, tată – și acum, paparazzi!

Faimosul actor s-a distrat jucându-se cu un aparat extrem de valoros.

Starul de la Hollywood a fost surprins împrumutând o cameră profesională și făcând fotografii soției sale Amal Clooney, care poza lângă Donatella Versace și Charlotte Tilbury pe covorul roșu la Premiile The Albies, o strângere de fonduri găzduită de Clooney Foundation For Justice.

Cei doi se asortează de fiecare dată la acest eveniment. Anul trecut, au optat pentru alb. Anul acesta au fost mult mai sobri, în negru, dar la fel de spectaculoși. Căci reprezintă unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Frumoși și puși pe șotii.

Cum a venit toamna, au plecat din Italia și și-au reluat ieșirile mondene din SUA pe care pe timpul verii le neglijează.

Foarte bine dispuși, George și Amal au captat atenția tuturor pe covorul roșu. Dar și când s-au fotografiat alături de prieteni și invitați precum Charlotte Tilbury, Emily Blunt și soțul ei John Krasinski, câștigătoarele Oscarului Cate Blanchett și Ariana DeBose și starul Three Women, Shailene Woodley.

Ca de fiecare dată, Amal Clooney a arătat fabulos într-o rochie neagră, lungă, mulată, din catifea, cu un decolteu adânc și cu bretele care-i lăsau la vedere brațele fit.

Mamă a doi copii, are o siluetă de invidiat. Ținuta spectaculoasă a fost completată de un machiaj de seară foarte reușit, căci Amal a purtat seducătorul ruj roșu.

Pletele sale castanii le-a lăsat libere, coafate în bucle romantice.

George a fost încă o dată impecabil, în smoching negru, clasic. Celebrul actor a fost văzut întâmpinând trupa Mumford & Sons, pe cântăreața Doja Cat, pe prezentatorul de talk-show Jimmy Fallon și pe actrița Gabrielle Union, printre alții.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe