Amalia Enache, siluetă incredibilă după naştere

8 mai 2017   News

Vedeta ProTV arată mai bine ca oricând. Ieri a strălucit ca gazdă a galei Fundaţiei Hope & Homes for Children.

Cu părul blond, cu bucle mari, în cascadă, şi într-o rochie liliachie, fără umeri - o creaţie a designerului Athena Philip, Amalia Enache a întors toate capetele ieri seară, la Ateneul Român, unde a avut loc cea de-a cincea ediţie a Hope Concert, evenimentul umanitar anual al Fundaţiei Hope & Homes for Children.

Alături de colegul şi prietenul său, Dragoş Bucurenci, ea a prezentat spectacolul oferit de artişti precum Loredana, Andra, Roxana Constantinescu, Marin Cazacu, Adrian Despot, Marius Manole, Andrei Licareţ, ansamblul Violoncellissimo, Corul Naţional de Cameră şi corul Madrigal - Marin Constantin.

La 9 luni de când a adus pe lume pe fetiţa sa, Alma, Amalia Enache arată splendissim şi şi-a revenit complet - nu degeaba multe mămici spun că unei femei îi ia 9 luni să aducă pe lume o viaţă şi 9 luni să se refacă complet după naştere. În cazul vedetei de televiziune, sintagma se adevereşte şi ne bucurăm s-o vedem în cea mai bună formă a sa - plus o sclipire aparte, pe care doar mamele o au!

Mai multe