Amanda Bynes a revenit în atenţia presei! Cum arată acum?

24 februarie 2016   News

A fost la un moment dat ”copilul minune„ de la Hollywood, însă dependeţa de droguri, consumul de alcool şi episoadele depresive au făcut ca Amanda Bynes să se retragă din cariera actoricească şi să se interneze la tot soiul de clinici de reabilitare.

`90 - 2013

Ei bine, acum, actriţa pare că se simte mai bine şi că-ncearcă să-şi recapete viaţa. Nu în faţa reflectoarelor, aşa cum ne-am aştepta, ci mai degrabă în spatele lor. Fosta actriţă urmează acum cursuri de design vestimentar la Fashion Insitute of Design & Merchandising, din Los Angeles. Şi se descurcă foarte bine, dacă e să plecăm urechea la spusele celorlalţi cursanţi: ”Pare sănătoasă şi este concentrată la cursuri”.

Aşa arată în prezent

În plus, Amanda a revenit şi pe Twitter postând un selfie cu ea. În fotografie, observăm cum actriţa şi-a schimbat un pic look-ul, optând pentru unul mai ”curat”. Se pare că aceasta a renunţat la pletele lungi şi inestetice în favoarea unui bob stylish. De asemenea, şi-a schimbat culoarea părului, vopsindu-l într-o nuanţă mai deschisă.

sursa foto: Instagram

Mai multe