Amanda Seyfried, slabă şi cu sânii lăsaţi după naştere

17 mai 2017   News

A devenit mămică pentru prima oară cu doar o lună şi jumătate în urmă, iar Amanda Seyfried nici nu zici că a fost însărcinată. Actriţa pare că a slăbit destul de mult, într-un timp relativ scurt şi revine la vechiul obicei relaxant, plimbarea cu câinele său, Finn. A fost surprinsă ieri prin Los Angeles, îmbrăcată sport, cu câinele în lesă şi cu un pahar de cafea în mână.

A slăbit, însă a apărut fără sutien, cu sânii lăsaţi.

Se pare că nu a întâmpinat dificultăţi în a reveni la formele sale iniţiale, afişând nişte picioare subţiri într-o pereche de colanţi negri. Despre burtă nu putem spune nimic, pentru că Amanda a ales să poarte un tricou larg roz care nu scotea în evidenţă nicio formă, însă altceva am remarcat.  Amanda a renunţat complet la sutien şi nu aveam cum să nu sesizăm sânii săi goi pe sub tricoul larg şi arătau de-a dreptul inestetic. Probabil că naşterea şi alăptarea au lăsat urme pe bustul blondei, căci are acum o pereche de sâni mari, dar lăsaţi. Şi cu toate acestea, nu vrea să poarte o susţinere - sutien sau bustieră.

În această fotografie era gravidă în ultimul trimestru de sarcină.

În ciua acestui detaliu care nu ne încântă, Seyfried a arătat relaxată şi fresh, mergând pe stradă cu o alură de proapătă mămică care face faţă situaţiei. Amanda a născut-o pe fiica sa cu soţul Thomas Sadoski la sfârşitul lunii martie şi acum sunt toţi trei o familie împlinită şi fericită.

Foto: Hepta, Arhiva OK

Mai multe