Amanta lui Arnold a publicat o fotografie cu fiul lui nelegitim

15 iunie 2011   News

Mildred Baena a hotărât să rupă tăcerea. Femeia care a făcut un copil nelegitim cu „Terminatorul“ a acordat primul său interviu revistei „Hello“.

Mildred Baena a hotărât să rupă tăcerea. Femeia care a făcut un copil nelegitim cu „Terminatorul“ a acordat primul său interviu revistei „Hello“. Fosta menajeră din casa familiei Schwarzenegger, vinovată pentru destrămarea căsniciei Mariei Shriver cu Arnold Schwarzenegger, n-a mai rezistat să fie atacată în presă şi s-a decis să riposteze. Ea a acceptat să acorde un interviu în exclusivitate revistei „Hello“, în timpul căruia a făcut dezvăluiri despre relaţia ei cu actorul austriac, precum şi din viaţa ei şi-a fiului conceput cu acesta, Joseph (13). Tot ea a fost de-acord să fie publicată şi o primă fotografie recentă cu Joseph.

Mildred Baena a povestit că, la aflarea secretului, Maria Shriver şi-a stăpânit cumpătul şi n-a făcut nicio scenă. Doar a plâns şi a îmbrăţişat-o pe amantă, după care i-a spus că o iartă. Cât despre Joseph, acesta a descoperit că Arnold Schwarzenegger e tatăl lui în urmă cu un an. El a primit vestea foarte bine şi doreşte să-şi petreacă mai mult timp împreună cu el.

Foto: Northfoto, Hello

Mai multe