Amanta lui Ben Affleck se visează star TV!

20 august 2015   News

A fost dădacă, apoi amantă, iar acum vrea să ajungă pe micile ecrane. Despre cine vorbim? Despre Christine Ouzounian, tănăra care a agitat şi mai mult apele în căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Garner.

Nu era foarte greu să-i ghicim intenţiile chiar de la început, însă nu ne aşteptam totuşi să-şi dea arama de pe faţă atât de repede. Fosta dădacă a familiei Affleck-Garner doreşte să apară într-un reality show, acum cât numele ei încă mai stârneşte vâlvă la Hollywood.

Tânăra le zâmbeşte frumos paparazzilor, care încă încearcă să surprindă o întâlnire între ea şi Ben Affleck, de parcă ar sta la o şedinţă foto programată. Cu alte cuvinte, se bucură de toată atenţia presei şi bate fierul cât e cald. Potrivit unor apropiaţi de-ai tinerei, Christine speră să se aleagă cu un loc în televiziune în urma acestui scandal. Şi nu e pretenţioasă deloc. Se mulţumeşte ori c-un contract în show-ul ”Bachelorette” ori în emisiunea americană ”Dansează printre stele”.

Motivaţia ei? Faptul că ”nimeni n-ar mai angaja-o acum să aibă grijă de copii lui.” Aşadar, lui ”nu-i rămâne” decât să-şi construiască o carieră în showbiz.

Mai multe