Amanta lui Jesse James îi cere iertare Sandrei Bullock

15 aprilie 2010   News

Michelle "Bombshell" McGee, amanta lui Jesse James, i-a cerut scuze Sandrei Bullock în timpul unei emisiuni de televiziune din Australia. Ea l-a învinovăţitl pe James pentru aventura lor, conform dailymail.co.uk. Michelle McGee a spus că aventura pe care a avut-o cu Jesse James a durat 11 luni şi a insistat asupra faptului că regretă tot ce s-a întâmplat. "Mă simt vinovată. Îmi pare rău pentru Sandra", a declarat Michelle McGee în timpul emisiunii Today Tonight. Întrebată ce ar dori să îi transmită Sandrei Bullock, ea a răspuns: "Îmi cer scuze pentru situaţia jenantă. Îmi pare rău că totul a devenit public. Îmi pare rău pentru tot".

Michelle "Bombshell" McGee, amanta lui Jesse James, i-a cerut scuze Sandrei Bullock în timpul unei emisiuni de televiziune din Australia. Ea l-a învinovăţitl pe James pentru aventura lor, conform dailymail.co.uk.

Michelle McGee a spus că aventura pe care a avut-o cu Jesse James a durat 11 luni şi a insistat asupra faptului că regretă tot ce s-a întâmplat. "Mă simt vinovată. Îmi pare rău pentru Sandra", a declarat Michelle McGee în timpul emisiunii Today Tonight.

Întrebată ce ar dori să îi transmită Sandrei Bullock, ea a răspuns: "Îmi cer scuze pentru situaţia jenantă. Îmi pare rău că totul a devenit public. Îmi pare rău pentru tot".

Aceasta a mai spus că înţelege prin ce trece Sandra Bullock în aceste momente, după ce patru femei au pretins în ultima perioadă, în presa americană, că ar fi avut o aventură cu Jesse James.

"Cred că e devastată, supărată şi ruşinată. Îi prezint scuzele mele, din toată inima. Îmi pare rău pentru jena şi durerea pe care le resimte. Chiar îmi pare rău pentru asta", a adăugat Michelle.

McGee a dat vina pe Jesse James, susţinând că acesta i-ar fi spus că se despărţise de Sandra Bullock în momentul în care a început relaţia lor.

Mai multe