Amber Heard a chemat poliţia din nou. Ce s-a întâmplat

14 iunie 2016   News

Am crezut că s-au mai liniştit apele dintre cei doi, dar iată că nu e aşa. Ieri, 13 iunie, avocatul lui Amber Heard a apelat numărul de urgenţă pentru a reclama faptul că Johnny Depp a încălcat ordinul de restricţie, pe care Amber l-a obţinut după presupusa bătaie.

Amber a chemat poliţia la reşedinţa sa din Los Angeles

Scandalul dintre cei doi foşti soţi e departe de a se fi încheiat. Amber Heard, prin intermediul unuia dintre avocaţi, a înştiinţat forţele de ordine că actorul a încălcat hotărârea judecătorului de a nu se apropia de ea. Se pare că actorul şi-ar fi trimis nişte angajaţi la reşedinţa din Los Angeles, pe care a împărţit-o cu Amber şi unde locuieşte aceasta acum, după unele lucruri.

Din păcate pentru Amber, poliţia din Los Angeles a considerat că ordinul de restricţie nu a fost încălcat, din moment ce nici Amber şi nici Depp nu erau la faţa locului, ci doar nişte reprezentanţi de-ai actorului, care veniseră după câteva lucruri ce-i aparţineau lui Johnny.

Ofiţerul Tony Im, de la poliţia din Los Angeles, a confirmat pentru Us Weekly cele întâmplate şi a relatat că poliţia s-a prezentat într-adevăr la faţa locului, dar doar pentru a se asigura că Johnny, prin reprezentanţii lui, va retrage din locuinţă doar lucrurile care au fost listate în faţa unui judecător.

Se pare că după concertul din Bucureşti, Johnny a zburat către insula lui privată din Bahamas, acolo unde s-a căsătorit cu Amber.

Amintim că Amber a intentat actele de divorţ pe 23 mai, după 15 luni de mariaj. Tot atunci actriţa a cerut un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp, susţinând că actorul a abuzat-o fizic şi psihic pe parcursul mariajului lor.

foto:  Arhivă OK!

Mai multe