Amber Heard a purtat cea mai decoltată rochie care i-a lăsat bustul la vedere

11 mai 2018   News

Amber Heard a făcut senzaţie în prima ei zi pe covorul roşu de la Cannes, într-o rochie foarte îndrăzneaţă. A purtat cel mai adânc decolteu care aproape că i-a lăsat sânii în întregime la vedere, o rochie care i-a acoperit doar parţial nurii, cu decolteu adânc în V şi cu bretele în formă de X pe spate.

Invitată la premiera filmului "Sorry Angel", Amber i-a făcut concurenţă serioasă Irinei Shayk care şi-a lăsat lenjeria intimă acasă pentru a purta o rochie cu decupanje  pe picior şi pe şolduri.

Amber, 32 de ani, a ales o rochie de prinţesă modernă, una neagră, cu imprimeu floral, în care a arătat foarte bine. Nu se mândreşte ea cu cei mai mari şi frumoşi sâni, ca ai lui Kim Kardashian, dar cu siguranţă rochia decoltată s-a potrivit perfect pe trupul ei de model, fără a arăta vulgar, ci simplu, glamour. Creaţia Valentino parcă a fost gândită special pentru Amber Heard.

Actriţa şi-a lăsat tatuajele la vedere, iar mahiajul a fost şi el unu dramatic, cu glitter aplicat sub ochi. Cât despre coafură, se pare că la modă sunt concurile nefinisate şi coafurile lejere.

Foto: Getty Images

Mai multe