Amber Heard a vorbit pentru prima dată despre mariajul cu Johnny Depp

10 iunie 2015   News

De când s-au căsătorit în Bahamas, la începutul acestui an, în presă au apărut tot felul de informaţii dspre relaţia pe care o au cei doi. Unii s-au grăbit să spună că este căsnicie destinată eşecului, alţii că e doar de faţadă.

De când s-au căsătorit în Bahamas, la începutul acestui an, în presă au apărut tot felul de informaţii dspre relaţia pe care o au cei doi. Unii s-au grăbit să spună că este căsnicie destinată eşecului, alţii că e doar de faţadă. Ei bine, acum Amber Heard a găsit puţin răgaz pentru a lămuri toate aceste lucruri.

De curând, cea care îi este soţie lui Johnny Depp a acordat un interviu revistei ELLE în care a vorbit despre relaţia ei cu celebrul actor, dar şi ce s-a shimbat în viaţa ei.

Sinceră, tânăra actriţă a mărturisit că mariajul nu a schimbat cu nimic lucrurile dintre ea şi Johnny Depp. ”Nu s-a schimbat nimic. Suntem de atâta timp împreună , încât totul a fost doar un proces natural.”, a declarat Amber pentru prestigioasa publicaţie.

Cu toate acestea, actriţa nu s-a putut abţine şi a precizat că e un ”spirit liber”, dând de înţeles că este o persoană independentă, deci mariajul cu Depp nu ar fi avut cum să schimbe ceva în viaţa ei. ”Singurul lucru care mă sperie cu adevărat este că aş putea s-mi pierd cumva libertatea.” O afirmaţie cu dus şi intors, destul de îndrăzneaţă de altfel, care lasă loc de mai multe interpretări.

La sfârşitul interviului, actriţa mărturiseşte că este în permanentă luptă pentru a se afirma pe plan profesional, având în vedere că este percepută ba drept soţia lui Johnny Depp, ba drept o ”frumuseţe fără esenţă”.

Despre Johnny Depp, Amber Heard spune că ”se îndrăgosteşte constant” şi că relaţia lor este pe drumul cel bun, îndiferent de toaten zvonurile apărute.

Mai multe