Amber Heard ar putea fi anchetată pentru sperjur. A minţit actriţa că a fost abuzată?

18 mai 2022   News

Pe măsură ce procesul deschis de Johnny Depp aruncă pe masă noi şi noi dovezi, mărturia actriţei e pusă la îndoială.

Procesul dintre actrița Amber Heard și actorul Johnny Depp nu s-a încheiat încă, iar noi informații continuă să iasă la suprafață. Noutatea zilei este că actriţa ar putea fi supusă unei anchete a poliției, sub acuzația de mărturie mincinoasă într-un tribunal din Virginia.

Amber Heard a fost prinsă cu minciuna chiar în timpul procesului care se desfăşoară acum în Phoenix, intentat de fostul ei soţ. E vorba despre banii pe care i-a primit în urma divorţului de Johnny Depp, cele 7 milioane de dolari pe care, la vremea aceea, a spus că le va dona mai multor fundaţii caritabile. Se pare, însă, că lucrurile n-au stat chiar aşa, iar Amber "a întârziat" să doneze 3,5 miioane de dolari, adică jumătate din sumă, pe care a spus că o va direcţiona către American Civil Liberties Union.

N-ar fi fost nicio problemă dacă nu s-ar fi ţinut de cuvânt, poate cel mult s-ar fi ales cu o reputaţie proastă în ceea ce priveşte modul ei de-a se ţine de cuvânt. Doar că Amber Heard a susținut de mai multe ori, inclusiv sub jurământ, în procesul de calomnie intentat de Depp în 2020 în Marea Britanie, că a donat întreaga sumă de bani în scopuri caritabile. Mai mult, actriţa a apărut în talk-show-ul olandez RTL Late Night în 2018, unde a spus: „În total, s-au donat 7 milioane de dolari – i-am împărțit între ACLU și Spitalul de Copii din Los Angeles. Nu am vrut nimic”.

Nu ar fi prima oară când Amber e prinsă cu minciuna. În urmă cu doi ani, autorităţile australiene redeschideau cazul privind aducerea ilegală în această ţară a câinilor săi, Pistol şi Boo, după ce s-a constatat că aceasta comisese sperjur. Informaţia provenea, culmea!, tot de la un fost angajat al lui Johnny Depp, Kevin Murphy, care a susţinut că Heard şi-a convins personalul să mintă sub jurământ instanţa australiană şi să declare că ea că nu era la curent cu controalele vamale.

Şi să ne amintim şi că, în 2016, Heard a fost condamnată la o lună de comportament exemplar după ce a pledat vinovată pentru furnizarea unui document fals oficialilor vamali.

Cum mulţi dintre apropiaţi care au venit să depună mărturie în favoarea lui Johnny Depp spun că actorul nu a fost niciodată violent cu ea şi că ea şi-a înscenat bătăile, ce să mai credem, după atâtea mărturii mincinoase? Că a minţit şi când a spus că a fost abuzată?

FOTO: Profimedia

Mai multe