American Horror Story: Cum s-au îmbrăcat membrii Kardashian la ziua de naştere a lui Kylie?

10 august 2015   News

Ce s-a întâmplat acolo ne interesează mai puţin, chiar şi faptul că obscurul rapper Tyga  a cadorisit-o pe adolescentă cu un Ferrari alb, manelistic de scump.

Însă nu putem trece cu vederea felul în care s-au prezentat membrii acestei familii la petrecere, de parcă s-ar fi făcut un concurs de opulenţă ridicolă sau, cum ar zice americanii, un freak show.

Trecem peste exponatul numărul 1, sărbătorita Kylie Jenner, căreia vârsta îi scuză acea încercare blondă a la Pamela Anderson din cap.

[embed]https://twitter.com/Daily_Express/status/630678122107695104/photo/1[/embed]

Ajungem imediat la sora mai mare - şi în vârstă, şi în port - doamnelor şi domnilor, Kim Kardashian! O… situaţie însărcinată, îmbrăcată într-o rochie violată de acel corp lăţit, şi cu sânii, adevărate bombe cu ceas, la vedere.Părăsita Kourtney Kardashian pare c-a confundat petrecerea cu un bal mascat, altfel nu ne explicăm ţinuta de Morticia Addams. Şi nu, nu e sexy deloc…

Ceea ce ne aduce la şefa clanului, Kris Jenner, în vârstă de 59 de ani. Femeia a purtat un corset minimalist, colanţi negri şi un iubit cum altfel decât negru. Încercaţi să vă protejaţi privirea, căci mai avem un/o invitat/ă.

Doamna/domnul Caitlyn Jenner, care, culmea, a fost cea mai decentă apariţie de aseară. Nu şi cea mai normală, având în vedere sexul neelucidat al lui/ei.

Foto: Twitter, Daily Mail

Mai multe