Amintiri despre "Big Brother". Ce fac acum Violeta şi Soso şi cât de mult s-au schimbat ei?

7 noiembrie 2018   News

Cu mult înainte de Insula iubirii, Exatlon sau Ultimul trib a fost acest reality-show de mare succes: Big Brother, mai exact primul sezon din această emisiune, difuzat de Prima TV în anul 2003. 

Este vorba de emisiunea prezentată de Andreea Raicu şi de Virgil Ianţu, câştigată într-un final de Sorin Fişteag (Soso), dar care ne-a dat şi alte vedete active acum în showbizul românesc: Ernest, Violeta Ivu sau Andreea Vasile.

Noi am vorbit cu doi dintre cei mai populari concurenţi din această emisiune fenomen şi am aflat ce a însemnat pentru ei Big Brother şi cât de mult i-a ajutat, atunci, participarea la acest concurs.

Simpaticul Soso, în vârstă de 37 de ani, a părăsit de ceva timp România şi trăieşte acum în Düsseldorf (Germania), acolo unde lucrează ca  specialist în medicină internă şi face a doua specialitate pe pneumologie. În 2003, Soso a câştigat premiul cel mare, de 50.000 de dolari.

"Pe atunci, banii ăştia însemnau mult. Mi-am achiziţionat un apartament, iar maşină le-am luat doar mamei şi fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor, am trăit câţiva ani buni şi am călătorit mult", ne-a mărturisit Sorin.

"Nu ştiu exact ce oferte a primit fiecare dintre concurenţi, după show. Cert e că, după Big Brother, cu toţii aveam un potenţial de imagine ce putea fi exploatat. Cine a vrut să o facă a făcut-o, cine nu, cum sunt şi eu, şi-a văzut de drumul său."

În vârstă de 39 de ani, Violeta Ivu este cunoscută şi acum, la 15 ani de la terminarea show-ului, drept fata cu pelerina. Mamă a doi copii şi căsătorită cu Petru Ivu, rockerul care îi făcea dedicaţii muzicale în timp ce aceasta se afla în casa Big Brother, Vio a rămas în lumea televiziunii, colaborând la diferite producţii TV. Ce a câştigat ea după Big Brother?

"Din punct de vedere financiar a fost foarte bine pentru mine, chiar dacă nu am câştigat premiul cel mare. Fiecare concurent a fost plătit pentru drepturi de imagine, în funcţie de cât a stat în casă. A fost o suma frumuşică faţă de cât câştigam atunci în calitate de tânăr reporter la TVR, din care le-am cumpărat şi surorilor şi părinţilor mei câte ceva", spune Vio.

"În adâncul sufletului meu îmi doream să simt aburul celebrităţii şi dorinţa aceasta mi s-a îndeplinit, chiar dacă, ulterior, nu am ştiut să profit de această celebritate. Deh, eram un copil naiv de 24 de ani!", recunoaşte fosta concurentă.

Mai multe