Amintiri din anii ‘90: Vă vine să credeţi c-au arătat, odată, aşa?

28 aprilie 2015   News

Timpul este necruţător cu toată lumea, fie că vorbim de superstaruri, fie de oameni simpli, ca noi. E drept că, uneori, genele bune reuşesc să şteargă câţiva ani buni de pe chip, însă vârsta se încăpăţânează să se arate, în schimb, pe corpul nostru.

Timpul este necruţător cu toată lumea, fie că vorbim de superstaruri, fie de oameni simpli, ca noi. E drept că, uneori, genele bune reuşesc să şteargă câţiva ani buni de pe chip, însă vârsta se încăpăţânează să se arate, în schimb, pe corpul nostru. Dar şi pe trupurile mai celebre, ale unor mari vedete. Să vedem câteva fotografii doveditoare, concluziile le puteţi trage singuri.

Christina Aguilera: circa 1999

La 34 de ani, Aguilera pare că nu se poate desprinde de anii care au făcut-o faimoasă, la capitolul vestimentaţie desuetă şi look prăfuit. Cât despre machiajul intens, acesta aproape că-i schimbă trăsăturile feţei…

Click pe următoarea!

Britney Spears: circa 1998

Pe când Baby One More Time devenea hitul anului, Britney devenea noua senzaţie pop. Iar look-ul ei de debut era cel din imaginea din stânga. O Brit atât de ingenuă, încât pare imposbil să fie chiar ea.

Click pe următoarea!

Mariah Carey: 1993

E adevărat că este o diferenţă de mai bine de 20 de ani, însă aproape că nu ne vine să credem că vorbim de una şi aceeaşi persoană. Pe principiul less is more, Mariah fără atâtea bling-blinguri şi atâta machiaj este mult mai plăcută.

Jessica Simpson: 1999

Vedeta de 34 de ani a fost, dintotdeauna, o frumuseţe. Naturală chiar, machiajul fiind facultativ, în ceea ce o priveşte. Nu ne mai amintim ce cânta ea la începuturi, dar e clar că era o fată răpitoare...

Click pe următoarea!

Vanessa Paradis: 1990

Este vorba de anul în care această senzaţie franceză ne cucerea cu hitul „Joe le taxi“ şi cu look-ul ei hippie, care i se potrivea ca o mănuşă. Astăzi, după o relaţie eşuată cu Johnny Depp, nu prea mai aduce cu frumuseţea de altădată. C'est dommage…

Jennifer Aniston: 1990

Ei bine, aici preferăm prezentul, chiar dacă acesta este cu 25 de ani mai în vârstă. Căci anii în plus au cizelat-o pe Jen, dacă luăm ca referinţă poza... dureroasă din stânga.

Mai multe