Amy Winehouse s-a cuminţit din dragoste

17 iunie 2010   News

Prietenii cântăreţei spun că aceasta a renunţat la alcool, ţigări şi droguri pentru a-i face pe plac iubitului ei, regizorul Reg Traviss. Să aibă dragostea un asemenea efect miraculos asupra fostei abonate la clinicile de dezintoxicare? Ce-i drept, au apus de mult zilele în care fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, o atrăgea înapoi pe drumul pierzaniei de câte ori aceasta dădea semne că vrea să scape.

Prietenii cântăreţei spun că aceasta a renunţat la alcool, ţigări şi droguri pentru a-i face pe plac iubitului ei, regizorul Reg Traviss. Să aibă dragostea un asemenea efect miraculos asupra fostei abonate la clinicile de dezintoxicare?

Ce-i drept, au apus de mult zilele în care fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, o atrăgea înapoi pe drumul pierzaniei de câte ori aceasta dădea semne că vrea să scape. De altfel, Amy l-a părăsit pe Blake pentru noua ei dragoste, Reg.

"Este complet transformată", povesteşte unul dintre apropiaţii artistei, Sam Shaker. "Sunt atât de mândru de ea. Reg a readus-o cu picioarele pe pământ. La ultima ieşire, a băut toată noaptea numai cocktailuri fără alcool. Iar acum spune că este mai fericită ca niciodată. S-a schimbat pentru Reg. În plus, are un nou album în pregătire şi promite că va fi sănătoasă şi în formă pentru a-l promova", a adăugat Sam.

Vestea despre transformarea lui Amy vine după o serie de ştiri care prezentau o situaţie-limită în viaţa ei: Reg i-ar fi cerut cântăreţei să se lase de băutură şi droguri, altfel o părăseşte. Iată că ultimatumul iubitului a dat rezultate. "Amy nu vrea să-l piardă, aşa că a decis să facă un efort uriaş pentru el", spune Sam Shaker.

Foto: EPA

Mai multe