Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger, un cuplu frumos la petrecerea WTA. Vezi cum s-a îmbrăcat şi Simona Halep

26 iunie 2015   News

Într-adevăr, frumoasa jucătoare de tenis din Serbia a făcut senzaţie, ieri, la petrecerea de dinaintea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, organizată la The Roof Gardens, în Kensington. Ana, care a ales o rochie albastră, lungă, a

Într-adevăr, frumoasa jucătoare de tenis din Serbia a făcut senzaţie, ieri, la petrecerea de dinaintea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, organizată la The Roof Gardens, în Kensington.

Ana, care a ales o rochie albastră, lungă, a fost însoţită la evenimentul dedicat jucătoarelor de tenis de iubitul ei, fotbalistul german Bastian Schweinsteiger, cu care se zvoneşte că s-ar fi logodit.

Românca noastră, Simona Halep, a fost şi ea o apariţie plăcută, rochia ei neagră mini, cu mâneci lungi şi detaliu de efect într-o parte, fiind foarte potrivită pentru silueta sportivei. Ne place că a ales ceva simplu, dar de bun gust pentru apariţia pe covorul roşu.

Sexy a fost şi canadianca Eugenie Bouchard, de 21 de ani, care a ales o rochie lungă, albă, cu spatele gol, una dintre cele mai sexy ţinute ale serii.

Maria Sharapova şi-a pus, iar, în evidenţă picioarele de topmodel, abordând o rochie mini, cu broderie elegantă, într-o nuanţă de roz pal. Ne place că rusoaica a ales un machiaj simplu, semn că frumuseţea ei naturală nu are nevoie de multe artificii.

Serena Williams, cea mai bună tenismană a lumii, a ales, de data aceasta, o rochie simplă, gri, sandalele argintii fiind singurul element glam al ţinutei.

Foto: Getty Images

Mai multe