Ana Maria Gheorghe se visează actriţă

5 iulie 2010   News

Vedeta postului TV Acasă Ana Maria Gheorghe visează la o carieră actoricească, după ce a interpretat în premieră un rol într-o piesă de teatru social, alături de actorii grupului PACT. Ana Maria a urcat pentru prima dată pe scenă pentru a interpreta un rol într-o piesă inspirată dintr-o poveste reală.

Vedeta postului TV Acasă Ana Maria Gheorghe visează la o carieră actoricească, după ce a interpretat în premieră un rol într-o piesă de teatru social, alături de actorii grupului PACT.

Ana Maria Gheorghe a urcat pentru prima dată pe scenă pentru a interpreta un rol într-o piesă inspirată dintr-o poveste reală. „A fost o experienţă inedită, am avut mari emoţii mai ales că era pentru prima dată când trebuia să joc un rol pe o scenă, în faţa unui public”, spune Ana Maria plină de entuziasm. Prezentatoarea rubricii „Vremea”, difuzată Acasă, în fiecare zi, de la 16.25, s-a bucurat de aplauzele spectatorilor, care au încurajat-o să-şi dorească să repete cândva experienţa. „Acum îi înţeleg pe marii noştri actori care spun că aplauzele îi hrănesc şi le aduc bucurie în viaţă. Cu siguranţă e doar un început de drum şi nu voi spune nu oricărei oferte de a urca din nou pe scenă, într-o piesă de teatru”, spune vedeta.

foto: Acasă

Mai multe