Ana Violeta Bănică, îndrăgostită la 16 ani. Cine este iubitul misterios al fiicei Andreei Marin

18 martie 2024   News

Pentru prima dată în mod public, frumoasa fiică a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică recunoaște că este îndrăgostită. Și dă toate detaliile, semn că cei doi implicați își asumă în mod vădit relația.

Ana Violeta Bănică, ca orice tânără, își enumeră pe Instagram etapele importante ale vieții. Și iată că a venit clipa și primilor fiori în dragoste. Fiica lui Ștefan Bănică nu mai este un copil, ci o tânără îndrăgostită.

Ea s-a postat într-o ipostază la care nimeni nu se aștepta: cea în care se sărută cu iubitul!

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a publicat pe Instagram, în sectiunea „Stories”, un scurt filmuleț în care iubitul ei o ține în brațe și o sărută, cu tandrețe, pe buze.

Ana Violeta nu oferă prea multe detalii, în afara unei declarații foarte importante, ”te iubesc”, scris în limba engleză. L-a etichetat pe tânăr, față de care este evident că are sentimente puternice. Băiatul pare de o seamă cu ea și din tag-ul oferit public, am aflat că îl cheamă George. Între ei, amorul adolescentin pare în floare.

Tânăra cu ochi superbi este ”vrăjită” de băiat și în mod cert au o relație solidă, din moment ce au trecut la următorul pas: recunoașterea publică.

În decembrie, Ana Violeta a urcat pe scenă cu tatăl ei, Ștefan Bănică, la Sala Palatului. L-a acompaniat la pian, iar prezența ei la concert a fost foarte apreciată.

În ultima perioadă, tânăra pare că a împrumutat din celebritatea mamei sale, căci este foarte vizibilă. Cu mama ei se înțelege de minune și, de cele mai multe ori, sunt prezente amândouă la evenimentele publice.

Recent, Ana Violeta a luat cuvântul la Palatul Parlamentului. Tânăra a făcut parte dintr-un proiect important și într-o engleză impecabilă, a vorbit la Palatul Parlamentului. Desigur, celebra sa mamă nu avea cum să rateze momentul, pe care l-a și semnalat în spațiul public virtual.

Foto: Instagram

Mai multe