Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au dat petrecere mare la 15 ani de la căsătorie. Sexy-impresara a făcut furori cu rochia aleasă!

2 iunie 2021   News

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut petrecere mare cu ocazia împlinirii a 15 ani de când se iubesc. Celebra impresară i-a făcut soţului ei o declaraţie de dragoste ieşită din comun. 

Deşi de-a lungul timpului s-a tot speculat despre probleme în cuplul Prodan-Reghecampf, iar zvonurile despre infidelităţi nu au lipsit, celebra impresară şi soţul său antrenor au arătat lumii că dragostea lor merge mai departe.

Anamaria Prodan a dat petrecere mare cu ocazia împlinirii a 15 ani de când formează un cuplu cu Laurenţiu Reghecampf. Conform Spynews, nu doar că a organizat un party de pomină, dar a mers şi la biserica din Snagov, pentru a-şi reînnoi jurămintele de căsătorie. 

Celebra impresară a fost în culmea fericirii, iar ţinuta aleasă de ea pentru marele eveniment a făcut furori printre invitaţi. Anamaria a purtat o rochie din propria linie de haine, lungă şi mulată, ce îi scotea în evidenţă formele, reconfirmându-i titulatura de ”sexy-impresară”. 

La scurt timp după reînnoirea jurămintelor, vedeta i-a făcut soţului ei o impresionantă declaraţie de dragoste pe Instagram. 

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soţul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ţi-o port. Iubirea necondiţionată pe care o simt faţă de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… eşti iubirea vieţii mele! Nici viaţa nu este peste tine… eşti mai frumos decât un răsărit de soare, eşti mai frumos decât un vis frumos.... Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viaţă!”, acestea au fost cuvintele impresarei pentru Laurenţiu Reghecampf. 

Foto: Instagram

Mai multe