Anastasia a pozat nud, după ce a făcut dublă mastectomie FOTO

15 decembrie 2016   News

Cântăreaţa de 48 de ani şi-a arătat cu mândrie cicatricile operaţiei suferite, într-un pictorial nud realizat pentru o revistă de peste Ocean.

Anastasia n-a ascuns faptul că a avut cancer la sân şi că, din cauza diagnosticului primit, a trebuit să facă dublă mastectomie. Mai mult de-atât, vedeta şi-a arătat cu mândrie cicatricile pe care le are în urma operaţiei la care a fost supusă.

Anastasia, mândră de cicatricile ei!

Invitată la o emisiune televizată, cântăreaţa i-a povestit moderatoarei Lorraine despre experienţa sa: “Cicatricile se întind până în spate, pentru că au fost nevoiţi să-mi ia piele din altă parte pentru a-mi reconstrui un mamelon. Aveam nevoie să le arăt oamenilor ceea ce mi se întâmplase mie şi a trebuit să fac asta în felul meu.”

“Acum cicatricile mele sunt ca o hartă, dar am vrut să le tramsmit femeilor care au experienţe asemănătoare că este OK să arăţi aşa”, a continuat vedeta. Întrebată de unde a avut atâta putere pentru a trece peste asemenea momente dificile, Anastasia a răspuns în stilul caracteristic: “Trebuie să ai simţul umorului şi să transformi lucrurile negative în unele pozitive.”

foto - Hepta, captură Daily Mail

Mai multe