Anca Serea, într-o formă de milioane la petrecerea OK! VIP Kids Picnic

31 mai 2017   News

Ce-ar fi o petrecere cu copii de vedete fără gaşca cea veselă a soţilor Anca Serea şi Adrian Sînă? Căci atunci când aceştia îşi fac apariţia în formulă completă este nevoie de o mare desfăşurare de forţe, pentru a-i ţine în frâu în special pe cei mai mici dintre cei cini copii ai acestora.

Părinţii Adrian şi Anca, alături de Ava, Sarah, Moise şi Noah

Vedeta familiei a fost, cum este normal, cel mai mic dintre copiii Serea-Sînă, şi anume micuţul Moise, care a împlinit un an pe 20 mai.

Ieri, la petrecerea OK! VIP Kids Picnic, frumoasă mămică Anca Serea (35) şi-a împărţit atenţia între cei patru copii care au însoţit-o la petrecere (David, fiul cel mare, a lipsit), mijlociii Noah şi Ava fiind foarte energici şi mereu în mişcare.

Fetiţa cea mare a vedetei Prima TV, Sarah, în vârstă de 10 ani, a părut o copie în miniatură a celebrei sale mame, fetiţa dând toate semnele că poate deveni manechin, aşa cum a fost şi mama ei.

Dar cel mai mult ne-a impresionat silueta fără cusur a Ancăi, la o distanţă de un an după ce a născut pentru a cincea oară.

Cu trei dintre cei cinci copii ai lor

Cât de diferiţi sau asemănători sunt cei cinci copii ai lui Adi şi-ai Ancăi? Aflăm dintr-o descriere pe care le-a făcut-o mămica lor, într-un interviu pentru revista OK!: "David este un copil foarte inteligent, chiar i s-a făcut de curând un test de inteligenţă la şcoală şi i-a ieşit coeficientul foarte mare pentru vârsta lui. E inventiv, e încăpăţânat, că e Berbec, şi e un copil foarte descurcăreţ. Sarah e Leoaică, e foarte puternică şi hotărâtă tot timpul, e artis­tă, boemă. Face balet şi echitaţie şi îi plac anima­lele foarte mult. Noah e mereu cu zâmbetul pe buze şi e şi el un pic încăpăţânat şi foarte alintat. Cred că de mine, în primul rând. A început să studieze pianul şi e foarte serios când merge la aceste ore. Ava e foarte descurcăreaţă, vorbeşte perfect, deşi are doar doi ani şi jumătate. Toată lumea zice că are vreo patru sau chiar cinci. E foarte sociabilă şi-şi face prieteni repede. E un copil inventiv. Există mici conflicte între ea şi Noah pentru că vor mereu acelaşi lucru, în ace­laşi timp. Iar Moise este cel mai cuminte bebeluş de pe pământ. Râde tot timpul, îl ador."

Mai multe