Anca Serea se mărită: „Probabil urmează al cincilea copil“

15 ianuarie 2015   News

După multe zvonuri legate de posibila lor nuntă şi după ce o fotografie care-i înfăţişa la altar (imagine dintr-un videoclip) a dat naştere la speculaţii despre o nuntă în secret, Anca Serea a făcut lumină. Adi Sînă (37 de ani)

După multe zvonuri legate de posibila lor nuntă şi după ce o fotografie care-i înfăţişa la altar (imagine dintr-un videoclip) a dat naştere la speculaţii despre o nuntă în secret, Anca Serea a făcut lumină. Adi Sînă (37 de ani) a cerut-o de soţie de Sărbători, în timpul vacanţei lor din Egipt, iar ea a răspuns, evident, Da.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV a arătat, ieri seară, inelul de logondă, în cadrul emisiunii Click!.

"Este un inel pe care l-am primit cadou, de logodnă. A venit natural. Adi a susţinut un concert acolo, iar când a bătut ceasul 12, m-a cerut oficial. Chiar nu mă aşteptam. O să fie o ceremonie restrânsă, în afara ţării. O să mergem într-un loc special pentru noi. Prima pe listă e Veneţia, e un oraş frumos pe care nu l-am vizitat, ne-ar plăcea să se întâmple acolo. Nu ştiu dacă de Ziua Îndrăgostiţilor. Copiii sunt foarte fericiţi. Probabil urmează al cincilea copil", a declarat Anca, deja mamă a patru copii, primii doi cu soţul răpus de boală.

Cât despre vacanţa lor exotică, Anca a mai povestit că n-a început în cel mai fericit mod, căci compania aeriană cu care au zburat a reuşit să-i rătăcească bagajul.

"Am avut o vacanţă cu super peripeţii. Am reuşit să mă controlez, am fost foarte supărată. Până la urmă ne-am descurcat. Am stat într-o rochie şi în bocanci. Adi m-a susţinut moral. Mi-a cumpărat nişte tenişi. Am rezistat. Am ameninţat pe domnii din aeroport că lucrez la o televiziune foarte mare din România...Ale mele au venit pe 31, ale lui Adi au ajuns la timp", a povestit Anca.

Mai multe